Nordfor Training & Consulting AB

KursanordnareKommersiell

Beskrivning

Nordfor är ett utbildnings- och konsultföretag med verksamhet i Sverige och utlandet. Vi genomför SYN-utbildningar samt motorsågs- och röjsågskurser enligt Säker skogs körkortskoncept samt arbetar med miljö- och kvalitetsuppföljningar i samband med avverkning.

Så här anmäler du dig

Via e-post eller telefon.

SYN Kurser

Möt våra lärare

BERNT KLASSON

Skogskonsult/Instruktör

Skogstekniker, Skogsbrukslärare, Marknadsekonom. 30 års lärarerfarenhet av utbildning för svenskt och internationellt skogsbruk. FSC/PEFC internrevisor.

LASSE KAUBAK

Skogsinstruktör/konsult

Skogsbruksutbildning vid Kolding Tekniska skola, Skovskolen Nödebo, Danmark. Tidigare skogsvårdsentreprenör (professionell skogsröjare) med eget AB i 10 år. Instruktörsutbildning för motorsåg och röjsåg. Anställd på Nordfor sedan 2015.

HANS THUNANDER

Skogsutbildare/konsult

Jägmästare, examen från Skogshögskolan 1979. Medverkat i uppbyggnaden av stiftens PEFC-paraply. Representerat stiften i ECSkogs styrelse samt tidigare varit internrevisor på ECSkog. Utbildat i olika sammanhang -- om certifiering, skogsföryngring, drönare och skogshistoria. Arbetar på Nordfor med SYN-kurser. främst för företag med utländsk personal.

PER JONSSON

Skogsutbildare/konsult

Utbildad skogstekniker vid skogsmästarskolan i Skinnskatteberg. Har arbetat som skogshuggare, maskinförare, maskinförsäljare och projektledare för Elmias skogsmässor. Är nu fristående skogsvårdsentreprenör, konsult och frilansjournalist. Arbetar på Nordfor med uppföljningar av generell naturvård och SYN-kurser.

AKTUELLA KURSTILLFÄLLEN

    © Skogsbrukets Yrkesnämnd

    Scroll to top