Naturbruksgymnasiet Burträsk

KursanordnareSkola

Beskrivning

Naturbruksgymnasiet är en gymnasieskola och ligger tre mil utanför Skellefteå. Skolan har ca 70 elever och ca 25 medarbetare. Vi genomför SYN-kurser för externa deltagare.

Så här anmäler du dig

Mailkontakt carl-johan.waller@skelleftea.se

SYN Kurser

Möt våra lärare

Carl-Johan Waller

Lärare inom skog

Har gått Jägmästarutbildningen kurs 95/00 och inriktade studierna mot skogskötsel och Naturvård. Har jobbat med skogsbruksplanering åt Holmen skog, Norra Skogsägarna och gjort uppdrag inom skogsbruksplanering åt SLU inom Vindelns försöksparker vilka ställer höga krav på kunskaper om både FSC och PEFC. Har sedan 2001 undervisat inom skogskötsel, mångbruk av skog, virkeslära samt marken- och växternas biologi. Har gedigna kunskaper inom ekologi och bevarandebiologi till följd av ett genuint intresse för naturvård och artskydd.

Jimmy Persson

Instruktör inom skog

Har gått naturbruksgymnasium inriktning skog. Har jobbat flertal år som skogsmaskinförare, traktplanerare och nu sedan 3 år som instruktör hos oss där han undervisar inom skogsskötsel, avverkningsmaskiner, terrängtransport och virkeslära. Inom dessa kurser så är miljöhänsyn och miljöcertifiering tunga och viktiga delar som ständigt tas upp både i klassrum och i skogen.

Filip Westermark

Lärare inom Skogliga ämnen

Har en Skogsteknikerexamen från Gammelkroppa skogsskola och har sedan läst fristående kurser mot SLU gällande bla. Naturvård och Skogshistoria. Han är lärare inom Skogsskötsel och jobbar för en god balans mellan produktion och miljö.

AKTUELLA KURSTILLFÄLLEN