ALLA WEBBUTBILDNINGAR

• Priserna anges exkl. moms.
  • Priserna gäller fr o m 2018-04-20 och tills de ersätts av SYN med nya.
  • Utbildningarna är åtkomliga kalenderårsvis.
  • Ackrediterade kursanordnare erhåller rabatt.
  • Utbildningsanordnare som köper webbutbildningar för elever på gymnasiets naturbruksprogram betalar 50% av ovanstående listpriser. Detta gäller även för skolor som utbildar elever på skogliga YH-utbildningar. Då ges ingen återförsäljarrabatt.
Studera i din egen takt
Offline med E-publikationer
Körbar på mobil och läsplatta
Testa dina kunskaper med övningsfrågor
Utbildningsbevis vid godkänt slutprov

För att komma igång behövs en kod, denna beställer du i formuläret nedan. OBS! Ska du gå en praktisk kurs ingår relevanta webbutbildningar och du får en kod av din kursanordnare.

Fyll i nedanstående formulär för att göra en beställning av SYNs webbaserade utbildningar.

Önskar du beställa flera olika utbildningar, vänligen gör en separat beställning per utbildning. Betalning sker genom fakturering.

OBS! Är du kursanordnare kontakta support@amperemedia.se för att erhålla samlingsabonnemang för de utbildningar ni avser hålla 2018.