Uppsala Yrkesgymnasium Jälla

KursanordnareSkola

Beskrivning

Vi är Uppsalas största yrkesgymnasium och många olika typer av verksamheter och utbildningar finns samlade på samma skola och gård. Syn-utbildningarna erbjuds våra elever inom Naturbruksprogrammet - Inriktning Skog -Skogsmaskinsförare samt till våra studerande på Skogsmästarskolans Basår.

Så här anmäler du dig

Kurserna erbjuds för närvarande endast till skolans elever samt skogligt basår. Skolan anmäler eleverna.

SYN Kurser

Möt våra lärare

Rune Simonsen

Jägmästare (Msc Forestry)

Rune Simonsen, Skogslärare på Uppsala Yrkesgymnasium.
Undervisar både studerande på Skogsmästarskolans Basårsutbildning och gymnasieelever inom Naturbruksprogrammet - Skog.
Deltog våren 2018 som hjälplärare på de två kurserna: Natur- och kulturhänsyn - Avverkning (grund) och Natur- och kulturhänsyn - Röjning/Förröjning för två elevgrupper.

Rune undervisar bland annat i gymnasiekurserna Skogskötsel 1, Marken och växternas biologi och Motor- och Röjmotorsåg 1. Han är utbildad Jägmästare och har en bakgrund som arbetsledare inom skogsvård och som skoglig forskare.

AKTUELLA KURSTILLFÄLLEN